Tahaab Rais, čovek sa više od 880 nagrada za efektivnost i strategiju dolazi na 11. Brending konferenciju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Maj.2023, 11:42

Tahaab Rais, čovek sa više od 880 nagrada za efektivnost i strategiju dolazi na 11. Brending konferenciju

Živimo u doba drastičnih promena zbog kojih je svet pun suprotnosti. Vreme se meri trendovima koji se smenjuju neverovatnom brzinom. Jedino u što možemo biti sigurni jeste konstantna promena koja donosi brojna pitanja, a jedno od najčešćih jeste šta donosi budućnost. Da li ćemo se već sutra probuditi u metaverzumu? Da li i kada će AI zameniti ljude?

Tahaab Rais, jedan od predavača na 11. Brending konferenciji smatra da je puno važnije tražiti odgovor na pitanje kuda idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i gde želimo da stignemo. Ovo su pitanja kojima započinje svaka poslovna strategija koja je plan ostvarenja ciljeva, a koja u obzir uzima sve relevantne faktore, pa tako i moguće odgovore na pitanje šta nas čeka sutra.

Oduvek je strategija bila osnova uspeha u poslovnom svetu ali danas usled brojnih i značajnih promena, važnije je nego ikada pre krenuti od strategije zasnovane na istraživanju i kreativnom razmišljanju. Jedino tako možemo da pronađemo prava rešenja za izazove sa kojima se suočavamo svi, i agencije i klijenti.“ izjavio je Tahaab.

Tahaab je jedan od najnagrađivanijih stratega na svetu, koji je za svoj rad dobio više od 880 nagrada. Danas je glavni direktor za strategiju kojeg je Publicis Groupe imenovala u regiji Menat. Uspešno je vodio agencije do prvih mesta na rang listama i to godinama, postavljajući nove standarde u poslovanju, dok je u 2022. godini prepoznat kao Strateški lider godine.

Ako želite da saznate kako integrisana strateška rešenja i kreativna strategija pomažu brendovima da, bez obzira na okruženje, kreiraju ideje koje osvajaju tržišta, pridružite nam se na 11. Brending konferenciji, koja se održava u Skenderiji, dvorana “Mirza Delibašić”, 2. juna!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.