Svetski stručnjaci za višejezičnost na internetu 28. marta u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Mar.2024, 14:33

Svetski stručnjaci za višejezičnost na internetu 28. marta u Beogradu

Na kom jeziku i pismu će buduće dve milijarde korisnika konzumirati sadržaje na vebu, na kojim i kakvim nazivima domena pristupati sadržajima, kakve imejl adrese koristiti u komunikaciji? O tome će biti reči na predstojećem Danu Univerzalne prihvatljivosti (UA Day 2024) koji je održava 28. marta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
UA Day 2024 organizuje se pod okriljem Internet korporacije za dodeljene nazive i brojeve (ICANN), sa Fondacijom „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) kao lokalnim partnerom i volonterskom Radnom grupom za Univerzalnu prihvatljivost (UASG). Događaju možete prisustvovati besplatno uz obaveznu registraciju na veb-sajtu uaday.rs.
Zašto je važna Univerzalna prihvatljivost?...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

NIN.rs ostvario milionsku posetu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Mar.2024

Kako ovaj rezultat dolazi nakon samo tri meseca od pokretanja onlajn izdanja ovog velikog nedeljnika, on sa sobom nosi i veliku odgovornost da NIN bude ono što je oduvek i bio – kritičan, analitičan i slobodan društveno-politički nedeljnik...Posebno je ohrabrujuće što je NIN-ov sadržaj uspeo...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.