NIN.rs ostvario milionsku posetu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Mar.2024, 19:13

NIN.rs ostvario milionsku posetu

Kako ovaj rezultat dolazi nakon samo tri meseca od pokretanja onlajn izdanja ovog velikog nedeljnika, on sa sobom nosi i veliku odgovornost da NIN bude ono što je oduvek i bio – kritičan, analitičan i slobodan društveno-politički nedeljnik.
Posebno je ohrabrujuće što je NIN-ov sadržaj uspeo da dođe do čitalaca i pored snažne antikampanje i neupitne želje da se trajno naruši ugled NIN-a. Ostvareno je ono što je redakciji NIN-a od prvog trenutka bio osnovni zadatak – da promoviše odgovorno novinarstvo i istovremeno prenese ovaj gorostasni nedeljnik u 21. vek.
– Naš tromesečni sajt se odmah na početku obreo u knjiškom primeru “cancel” kulture, i, što je još nesrećnije, zasnovanoj na tvrdnji...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIN.rs ostvario milionsku posetu

Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 10:49

Sajt NIN-a, najstarijeg nedeljnika na Balkanu, prema podacima Gugl analitike posetilo više od milion jedinstvenih korisnika u periodu od 1. od 18. marta 2024. godine. Kako ovaj rezultat dolazi nakon samo tri meseca od pokretanja onlajn izdanja ovog velikog nedeljnika, on sa sobom nosi i veliku odgovornost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.