Svetlana ​Ceca Ražnatović: Da mogu da vratim vreme ne bih bila pevačica

Izvor: Story, 31.Okt.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana ​Ceca Ražnatović: Da mogu da vratim vreme ne bih bila pevačica

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da se ne bi pavila pevanjem kada bi mogla da vrati vreme. Ali šta je to što bi radila?

Pevačica je dva dana provela u Beču, gde je bila gost Dragana Markovića Palme i pevala pred oko 600 studenata, koji su kako je pevačica rekla naša budućnost i naša pamet. Ona je otkrila da joj je žao što nije studirala.

Ovako su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ceca i Milan prepirali u jednoj emisiji.

- Da mogu da vratim vreme, studirala bih psihologiju ili pedagogiju. Volim decu, rad sa decom, naročito sa adolescentima - rekla je Ceca za Ekskluziv, koji podseća da je njena mama učiteljica i lako se moglo desiti i da naša diva završi u prosveti.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.