Sve bliže venčanju: Jelena Rozga i Stjepan Hauser napravili još jedan veliki korak!

Izvor: Story, 13.Nov.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve bliže venčanju: Jelena Rozga i Stjepan Hauser napravili još jedan veliki korak!

Jelena i Stjepan ponovo dokazuju koliko je njihova veza ozbiljna

Jelena Rozga, foto: Story arhiva

Pop pevačica iz Hrvatske Jelena Rozga i njen devet godina mlađi dečko, član grupe 2 Cellos Stjepan Hauser odlučili su da započnu zajednički život u stanu koji su iznajmili u Zagrebu.

Jelena Rozga pokazala trudnički stomačić: Pevačica u drugom stanju? (FOTO+VIDEO)

Par se ne obazire na estradne dušebrižnike koji tvrde da je njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << veza samo marketinški trik.

Stjepan Hauser i Jelena Rozga: Venčanje u Las Vegasu?

- Zaintrigirao me je iste sekunde, a zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta - rekla je Jelena i dodala da joj je Stjepan prvi prišao u hotelu.

Uz najveću svetsku zvezdu: Nećete verovati kako je Jelena Rozga demantovala raskid sa Stjepanom (FOTO)

Pevačica je nedavno, nakon svoje turneje u Kanadi, umesto u Hrvatsku, otišla u Las Vegas kako bi mogla da bude sa Stjepanom.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Jelena Rozga i Stjepan Hauser napravili još jedan korak ka vjenčanju

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2015

Jelena i Stjepan ponovo dokazuju koliko je njihova veza ozbiljna...Pop pjevačica iz Hrvatske Jelena Rozga i njen devet godina mlađi dečko, član grupe 2 Cellos Stjepan Hauser odlučili su da započnu zajednički život u stanu koji su iznajmili u Zagrebu...Par se ne obazire na estradne dušebrižnike...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.