Stručnjak za kožu: Nemojte brisati lice nakon umivanja peškirima

Izvor: Story, 02.Jun.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručnjak za kožu: Nemojte brisati lice nakon umivanja peškirima

Izgleda kako mnogo navika koje imamo nisu ispravne. Kako tvrdi stručnjak za kožu Džozelin Petroni, takav slučaj je i s brisanjem lica nakon umivanja. Prema njenim rečima, barem su dva razloga za to. Tvrdi kako je koža našega lica poput sunđera za umivanje pa ne bi trebalo da je brišemo peškirom ako na nju imamo ... The post Stručnjak za kožu: Nemojte brisati lice nakon umivanja peškirima appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Zašto lice ne bi trebalo brisati peškirom posle umivanja?

Izvor: N1 televizija, 03.Jun.2018, 08:15

Čini se da imamo mnogo navika koje nisu ispravne. Takav je slučaj i sa brisanjem lica nakon umivanja...Barem su dva razloga za to, navodi stručnjak za kožu Džoslin Petroni...Ona tvrdi da je koža našeg lica poput sunđera nakon umivanja, pa je ne bismo trebali brisati peškirom ako imamo nameru...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.