Snežana Dakić: Ćerkin rođendan spojio bivše supružnike

Izvor: Story, 24.Maj.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: Ćerkin rođendan spojio bivše supružnike

Povodom devetog rođendana svoje naslednice, voditeljka Snežana Dakić organizovala je jedinstvenu zabavu na kojoj je poseban gost bio njen bivši suprug Vladimir Mikić od koga će se i zvanično razvesti u toku ovoga meseca

Snežana Dakić sa ćerkom, foto: Luka Šarac

U utorak, petog maja, voditeljka Snežana Dakić (46) organizovala je proslavu devetog rođendana svoje ćerke Lure. Zabava je upriličena u dečijoj igraonici Džungla u beogradskom naselju Žarkovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << gde su svoje mesto našli Laurini vršnjaci, kao i nekolicina prijatelja njene mame. Na rođendanskoj proslavi pojavio se i voditeljkin bivši suprug, s kojim bi u toku ovog meseca trebala i zvanilčno da se razvede i otac njene naslednice, biznismen Vladimir Mikić. On je došao u društvu sadašnje devojke Jovane Miljković. Kako to obično biva kada je reč o žurkama ovog tipa, deca su svoju zanimaciju pronašla u igranju i pesmi, dok su stariji posetioci iskoristili priliku da se opuste uz piće i razgovor.

- Ovo je na neki način i moj i njen praznik. Bila je mnogo uzbuđena, posebno kada je birala stajling za žurku. Laura svake godine sama osmišljava tortu za svoj rođendan, koja je najčešće u vezi sa njenim omiljenim filmskim ili TV junakom. Imala je lik Vilovnjaka iz Gospodara prstenova kojeg tumači Orlando Blum, Harija Potera, potom Ivicu i Maricu, a ovoga puta rođendanska torta bila je u obliku Violete iz istoimene Diznijeve serije - govori ova dama, koja je svojoj mezimici za deveti rođendan poklonila dioptrijske naočare sa cirkonima.

Voditeljka opisuje da je ovo poslednja rođendanska zabava koju će njena Laura proslaviti u dečijoj igraonici. Naredne godine, njih dve biće spremne da pređu na napredniji nivo, onaj u kom dominira pravi ženski svet.

- Sada smo iz uzrasta koji je ispunjen ;arolijama ušli u stvarni svet i ljubavne zaplete. Laura i ja se spremamo za romantične godine koje su pred nama. Želim da verujem kako ćemo ih prevazići bezbolno, sa mnogo strpljenja i razumevanja koje ćemo imati jedna za drugu. Nadam se da ću bar još dve godine imati takozvani grejs period u njenom odrastanju, tačnije momenat u kojem su devojčice još koliko toliko razumne, pre nego što uđu u pubertet - opisuje ona i otkriva šta je svojoj ćerki rekla u trenucima dok ju je ljubila i čestitala.

- Poželela sam joj da ima poštovanja za sebe i druge i da bude zahvalna na svemu što joj je život pružio – zaključuje Dakićeva.

Piše: Stefan Tošović

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.