Slovenački stručnjaci su takođe u redovima ovogodišnjeg žirija Effie® Europe

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jun.2023, 14:13

Slovenački stručnjaci su takođe u redovima ovogodišnjeg žirija Effie® Europe

Žirijem će kopredsedavati Ayesha Walawalkar, šefica strategije u Mullenlowe Group UK i Catherine Spindler, zamenica generalnog direktora LACOSTE.

Tomaž Žontar, šef razvoja usluga i inovacija u Europlakatu, i Zenel Batagelj, osnivač i partner u Valiconu, učestvovaće u prvostepenom žiriju Multi-market & Positive Change. Prvostepeni žiri biraće ovogodišnje finaliste između 29. septembra i 8. oktobra.

Leon Korošec, direktor zimskog sektora >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i potpredsednik Elan grupe, pomoći će u određivanju najefikasnijih i najuspešnijih kampanja u drugostepenom žiriju Multi-market & Positive Change, koji će svoj rad obavljati 19. i 20. oktobra 2023.

Špela Žorž, direktorica agencije SHIFT i Klavdija Vidic, direktorica marketinga i razvoja Atlantic Grupe, učestvovaće u prvostepenom žiriju Best of Europe od 29. do 8. oktobra.

Nina Usnik, direktor marketinga kompanije Telemachu, učestvovaće u drugoj fazi žirija Best of Europe, koja će se održati 23. i 24. oktobra pod pokroviteljstvom partnera Google.

Effie Awards Europe biće održan 5. decembra 2023. u Briselu, kada će zasedati i žiri za Grand Effie Awards, koji će nagraditi najefikasnije radove u godini i postaviti merila efektivnosti za naredni period.

Ceo žiri možete pogledati na linku.

Prijave za radove u Effie Europe su već u toku, prvi rok za prijavu je 22. septembar 2023. Slovenački kandidati mogu prijaviti svoje kampanje u kategorijama Multi-market in Positive change ali ne i u Best of Europe 2023, jer nijedan slovenački Effi nije dodeljen u 2022.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.