Izvor: Luftika.rs, 30.Sep.2022, 09:24

Serijski silovatelj došao ispred TV Pinka da da izjavu, da je ostao još 4 sekunde bio bi kandidat za Zadrugu? (VIDEO)

Serijski silovatelj Igor Milošević hteo je danas da uđe u TV Pink da bi dao izjavu novinarima, navodi u objavi na Instagramu vlasnik ove TV stanice, Željko Mitrović.
Post je objavljen juče (29. septembra) samo dva dana pošto je Informer uradio intervju sa Miloševićem.








View this post on Instagram















>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<


A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


– Ovaj ljudski otpad od silovatelja se danas pojavio ispred Pinka, da kako on kaže, da izjavu novinarima! Kako ga niko nije zvao ušao je u kategoriju, na kojoj kompanija Pink primenjuje antiteroristički protokol, zbog bezbednosti zaposlenih i imovine! Upozorenje da napusti posed traje 10 sekundi pre primene protokola! Izašao je sa poseda za 6 sekundi što je meni lično jako žao! Da je ostao još 4 sekunde, desio bi se tamburica fest! – naveo je Željko Mitrović, inače, nimalo gadljiv na objavljivanje lažnih vesti, promo spotova kojima se ljudima cvrta meta na čelo i naravno rijaliti programa u kojima ima svega, od seksa, nasilja, govora mržnje pa do zlostavljanja svake vrste.
Zato i ne čudi komentar jednog korisnika koji mu na objavu replicira:
– Da je ostao još 4 sekunde bio bi u užem iboru kandidata za Zadrugu pretpostavljam.
Izvor: Instagram
Dragan J. Vučićević napadnut ispred redakcije Informera (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.