Selin Dion prvi put u javnosti nakon smrti muža i brata (VIDEO)

Izvor: Story, 21.Jan.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selin Dion prvi put u javnosti nakon smrti muža i brata (VIDEO)

Selin Dion prvi put je viđena u javnosti otkako je 14. januara preminuo njen sedamdesettrogodišnji suprug Rene.

foto: Screenshot

Četrdesetsedmogodišnja pevačica snimljena je dok se pozdravljala s prijatelja pre nego što se ukrcala u privatni avion i zaputila se ka Las Vegasu sa svoje troje dece.

Pevačica se pojavila u crnoj garderobi i bez šminke, a iako se trudi da ostane jaka u ovim za nju veoma teškim trenucima, bol i tuga na licu i te kako su vidljivi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Selin Dion: Strašno je gledati svoju ljubav kako umire, a vi ne možete pomoći

Podsetimo, Rene (73) je izgubio je bitku posle duge borbe sa rakom grla. Rene, koji je 26 godina stariji od Selin, bio je zadužen i za njenu karijeru. Njih dvoje iz braka imaju troje dece. Samo dva dana posle Reneove smrti, Selin je napustio i brat koji je takođe izgubio bitku sa rakom.

Velika tragedija: Nakon supruga, Selin Dion izgubila i brata

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.