Sberbanka proglasila nagrađene u kampanji „Vredne vredi podržati“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Dec.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sberbanka proglasila nagrađene u kampanji „Vredne vredi podržati“

Svi klijenti banke koji su u periodu od početka maja do kraja oktobra učestvovali u ovoj kampanji ušli su u konkurenciju za vredne poklone. Nagrađeni su proglašeni na gala događaju, 28. novembra, gde se okupilo više od 200 klijenata banke i to iz dva segmenta: mikro i malih preduzeća. Najvrednije poklone ove godine dobili su Podrum Lukić i špediterska firma Dogana 2000.

Razvoj male privrede u Srbiji jedna od najbitnijih, ako ne i najbitnija stavka za razvoj cele naše ekonomije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Mi rastemo zajedno, jedni drugima smo podrška i oslonac. I baš zbog toga, duboko verujem da smo tokom naše saradnje dokazali i pokazali da imamo sluha za potrebe naših klijenata, za sve borbe koje vode na dnevnom nivou i da smo im pružili preko potrebnu pomoć da opstanu i održe se u izazovnim uslovima srpskog tržišta. Mi koji radimo u Sberbanci težimo ka jednom cilju, a to je bolje, stabilnije i uspešnije poslovanje svih nas koji poslujemo na ovom tržištu“, rekao je Miodrag Stojanović, Izvršni direktor za prodaju i distribuciju u sektoru stanovništva.

Cilj akcije „Vredne vredi podržati“ jeste da sa klijentima ostvari čvrste i dugoročne partnerske odnose, pruži im podršku, bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja i nagradi lojalnost. Tokom trajanja akcije svim mikro i malim preduzećima Sberbank Srbija nudi priliku da podnesu zahtev za široku paletu usluga i proizvoda specijalno kreiranih baš za ove segmente. Mi u Sberbank prepoznajemo značaj i doprinos male privrede i baš zbog toga težimo da budemo prepoznati kao siguran partner klijentima i podržimo njihov rast i razvoj“, istakao je Vladimir Bošković, član Izvršnog odbora za korporativno bankarstvo i globalna tržišta.

Ovu akciju je prvi put pokrenula Sberbank Srbija 2017. godine sa ciljem da podrži klijente iz segmenta male privrede i da bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja.

O Sberbank Europe Group

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupna aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi eura.

Website: www.sberbank.at


O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.