Šarliz Teron smuvala bivšeg dečka Hali Beri (foto)

Izvor: Story, 15.Jun.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron smuvala bivšeg dečka Hali Beri (foto)

Oskarovka Šarliz Teron u vezi je sa Gabrijelom Orbijeom, bivšim partnerom Hale Beri sa kojim glumica ima ćerku Nalu, pišu američki tabloidi. Naime, Šerliz i Gabrijel su se upoznali krajem maja u školi svoje dece. – Veoma su zaljubljeni jedno u drugo. Njihova veza je tek na početku i jasno je da žele da privatnost ... The post Šarliz Teron smuvala bivšeg dečka Hali Beri (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarliz Teron ponovo zaljubljena

Izvor: Svet plus, 15.Jun.2017

Oskarovka Šarliz Teron u vezi je sa Gabrijelom Orbijeom, bivšim partnerom Hale Beri, pišu američki tabloidi...Naime, kako pišu američi tabloidi, Šarliz i Gabrijel su se upoznali krajem maja u školi svoje dece. - Veoma su zaljubljeni jedno u drugo. Njihova veza je tek na početku i jasno je da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.