Šarliz Teron smuvala bivšeg dečka Hale Beri

Izvor: Blic, 15.Jun.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron smuvala bivšeg dečka Hale Beri

Oskarovka Šarliz Teron u vezi je sa Gabrijelom Orbijeom, bivšim partnerom Hale Beri sa kojim glumica ima ćerku Nalu, pišu američki tabloidi.

Naime, kako pišu američi tabloidi, Šerliz i Gabrijel su se upoznali krajem maja u školi svoje dece.

- Veoma su zaljubljeni jedno u drugo. Njihova veza je tek na početku i jasno je da žele da privatnost zadrže za sebe. Ali ono što njihovi prijatelji vide je činjenica da se baš dobro slažu - rekao je izvor blizak za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << američke tabloide i dodao:

Charlize Theron is ‘dating’ Halle Berry’s ex Gabriel Aubry https://t.co/HGdiOCUEBp pic.twitter.com/mikd2q12q8

- Šarliz i Gabrijel su počeli da se sreću u školi svoje dece, na priredbama i roditeljskim sastancima. Izašli su nekoliko puta na večeru, a u prvi mah Gabrijel nije želeo ništa sa Šarliz, iako je ona pala na njegov šarm. Međutim, kako je vreme prolazilo, tako su shavtali da su jedno za drugo - završio je izvor.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šarliz Teron smuvala bivšeg dečka Hali Beri (foto)

Izvor: Story, 15.Jun.2017

Oskarovka Šarliz Teron u vezi je sa Gabrijelom Orbijeom, bivšim partnerom Hale Beri sa kojim glumica ima ćerku Nalu, pišu američki tabloidi. Naime, Šerliz i Gabrijel su se upoznali krajem maja u školi svoje dece. – Veoma su zaljubljeni jedno u drugo. Njihova veza je tek na početku i jasno je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.