Sanja Marinković neumesnim komentarom Anu Nikolić ostavila bez teksta!

Izvor: Story, 27.Dec.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Marinković neumesnim komentarom Anu Nikolić ostavila bez teksta!

Tokom snimanja emisije Magazin In, voditeljka Sanja Marinković prokomentarisala je dekolte Ane Nikolić, ostavivši pevačicu, ali i ostale goste u studiju bez teksta

Sanja Marinković, foto: Story arhiva

Naime, gosti emisije Magazin in između ostalih bili su i pevačica Ana Nikolić i pevač Saša Matić koji su zajedno izveli jednu pesmu.

Dok je pevala, Ana se se savila i zagrlila Sašu koji je svirao, međutim, zbog dubokog dekoltea, pevačicine >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << grudi su došle do izražaja, što je primetila i voditeljka, ali komentar baš i nije bio na mestu.

- Jao, Ana, sreća što Sale svira pa nije video tvoj dekolte kada si se savila - očigledno da Sanja nije shvatila šta je rekla, ali Ana se samo nasmejala.

Ana Nikolić i Saša Matić, foto: Kurir 

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLAM GODINE SANJE MARINKOVIĆ: Ana, sreća što Saša Matić nije video tvoj dekolte!

Izvor: Press, 28.Dec.2014, 00:01

Voditeljka Sanja Marinković poznata je po lapsusima u svojoj emisiji, ali sada je, čini se, nadmašila samu sebe. . Naime, gosti emisije "Magazin in" između ostalih bili su i pevačica Ana Nikolić i pevač Saša Matić koji...

Nastavak na Press...

Lapsus Sanja Marinković? Ana, sreća što Saša Matić nije video tvoj dekolte! (Foto)

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2014

Sanja Marinković često u svojoj emisiji "Magazin in " ume da napravi po koji lapsus, ali izgeda da je komentarom na račun Saše Matića, uspela da prevaziđe i samu sebe.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.