STRAVIČAN POŽAR: Sprskoj princezi kuća IZGORELA DO TEMELJA pet dana od useljenja (foto)

Izvor: Story, 26.Nov.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN POŽAR: Sprskoj princezi kuća IZGORELA DO TEMELJA pet dana od useljenja (foto)

Srpska princeza Katarina Oksenberg, ćerka princeze Jelisavete Karađorđević ostala je bez porodičnog doma, nakon što joj je kuća izgorela u stravičnom požaru koji u Kaliforniji bukti već neko vreme. Ovu vest je na društvenim mrežama podelila Insija Oksenberg, Katarinina ćerka, koja je poručila da je najbitnije da je porodica dobro. Indija je podelila fotografije požara ... The post STRAVIČAN POŽAR: Sprskoj princezi kuća IZGORELA DO TEMELJA pet dana od useljenja (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Srpska princeza ostala bez kuće u Kaliforniji

Izvor: Prva.rs, 26.Nov.2018

. Indija je podelila fotografije požara uz koje je napisala: "Skrhana. Izgubila sam kuću ali imam svoju porodicu".. . . Izvor: B92.net

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.