Izvor: Blic, 26.Jul.2023, 07:01

ŠOK TEMPERATURE Hladni talas danas donosi pljuskove, grad i olujni vetar: RHMZ izdao dva upozorenja na NAGLE PROMENE, na snazi ŽUTI meteoalarm za celu zemlju

Hladni front ušao je sinoć u Srbiju i spustio temperature u celoj zemlji za oko 15 stepeni. Na snazi je i dalje upozorenje RHMZ na naoblačenje sa kišom i plјuskovima, na jake grmlјavinske procese pa se može očekivati velika količina padavina za kratak vremenski period, kao i olujni vetar. Nevreme je juče popodne prvo zahvatilo Vojvodinu, gde su se u najvećem problemu našli ljudi koji u toku prethodnih oluja ostali bez krova nad glavom. Prema prvim izveštajima, nevreme najavljivano za noćas nije bilo ni približno jakog inteziteta kao prethodnih dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.