Robi Vilijams definitivno objasnio: Nisam pozdravio Zagreb na koncertu u Srbiji! (FOTO)

Izvor: Story, 21.Jun.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams definitivno objasnio: Nisam pozdravio Zagreb na koncertu u Srbiji! (FOTO)

Nakon što je izašao na scenu pred više od 30.000 srpskih fanova svetski superstar pojedine je zbunio svojom uvodnom rečenicom.

Robi Vilijams, foto: Fejsbuk

I dok je najvećim fanovima prisutnim na njegovom koncertu u Beogradu od samog početka bilo jasno da se Robi Vilijams nije zbunio te greškom pozdravio Zagreb, britanski ali i pojedini domaći mediji preneli su upravo suprotno.

Robi Vilijams oduševljen publikom: Srbijo, vratiću se! >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

U neverici Robi se našalio da je poželeo da pozdravi svoju drugaricu Zaru Greb, ali na kraju je izrevoltiran bio primoran da objasni.

Robi Vilijams se oglasio: Evo šta sam rekao na koncertu u Beogradu

I knew I didn't remember doing this, it's cos i didn’t. I said Zdravo Dobro vece...hello good evening,in Serbian x http://t.co/yQiNqA809s

— Robbie Williams (@robbiewilliams) June 20, 2015

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.