Readly – platforma koja nudi pristup više od 7 hiljada digitalnih časopisa i novina

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Avg.2023, 15:26

Readly – platforma koja nudi pristup više od 7 hiljada digitalnih časopisa i novina

Aplikacija omogućava i da se željeni časopisi preuzmu kako bi se mogli čitati i onda kada nije dostupna internet veza (moguće je preuzeti do maksimalno 30 časopisa), a tu su i druge praktične mogućnosti. Jedna od takvih je i opcija da se odabrani članak iz nekoga časopisa prikaže u posebnom obliku prilagođenom za čitanje upravo na ekranima pametnih telefona.

Redly se može besplatno isprobati dva dana kako bi se videlo šta sve može da ponudi kao i pregledati njegov izdašan >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << katalog, a onda je potrebno početi plaćati pretplatu. Digitalna izdanja su uredno kategorizovana kako bi ih lakše pronašla, a tu je i mogućnost pretraživanja pa je omiljene časopisi koji se već prate lako pronaći i onda dodati u omiljene.

Osim toga, štampa je podeljena u dve glavne kategorije i to časopisi i novine, s tim da je novine moguće sortirati i prema zemljana (za sada su dostupne novine iz osam zemalja). Čitanje časopisa prilično je ugodno premda aplikacija ne nudi neke posebno napredne mogućnosti prilagođavanja, a onima koji se oduče da plaćaju pretplatu svakako će biti korisno da znaju i da pretplatu mogu podeliti unutar porodice stvarajući do pet profila za do pet uređaja.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.