Raj za arapsku princezu: Anika Božić i Jusuf al Saraž proslavili godišnjicu braka (FOTO)

Izvor: Story, 18.Sep.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raj za arapsku princezu: Anika Božić i Jusuf al Saraž proslavili godišnjicu braka (FOTO)

Naša lepa manekenka uživala je u romantičnom putovanju po prelep sa suprugom povodom njihove godišnjice braka

Srpska manekenka Anika Božić i palestinski biznismen Jusuf al Saraž pre godinu dana zavetovali se na večnu ljubav u luksuznom ambijentu rizorta Lagonissi nadomak grčke prestonice. Srpska lepotica, inače diplomirana novinarka počela je da se zabavlja sa svojim izabranikom još pre četiri godine, kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Anika je zbog poslovnih obaveza najčešče na relaciji Pariz-Kairo-London, ali za proslavu godišnjice braka sa suprugom se odlučila za Monako i Italiju.

- Godinu dana sreće, a mnoge će tek doći - prokomentarisala je manekenka svoj život iz bajke.

Kako se zgodna Beograđanka i više nego dobro snalazi ispred fotoaparata, nije propustila priliku da uradi nekoliko fotografija na egzotičnim destinacijama.

Anika je svojevremeno izjavila da je sa svojim dragim od samog početka razgovarala o braku, jer su oboje prepoznali da su srodne duše i da će ostatak života provesti zajedno.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.