Rada Manojlović progovorila o najvećoj PROMENI ikada: Snežana Đurišić MI JE SKRENULA PAŽNJU na to

Izvor: Story, 01.Okt.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović progovorila o najvećoj PROMENI ikada: Snežana Đurišić MI JE SKRENULA PAŽNJU na to

Pevačica Rada Manojlović priznala da joj je na početku karijere starija koleginica Snežana Đurišić skrenula pažnju na jedan detalj na njoj koji mora da sredi. U pitanju su zubi. Kako je Rada objasnila, to je bilo jedino što joj se na njoj nije dopalo, pa je čim pre rado napravila tu promenu. Naime, tokom “Zvezda ... The post Rada Manojlović progovorila o najvećoj PROMENI ikada: Snežana Đurišić MI JE SKRENULA PAŽNJU na to appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

RADI SU PREDLAGALI RAZNE ESTETSKE PROMENE- Na kraju je POKLEKLA i uradila OVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019

Sad je prezadovoljna!..Radmila Manojlović priznala je da joj je na zube pažnju skrenula Snežana Đurišić. Kako je navela, to je bilo jedino što joj se na njoj nije dopalo, pa je čim je bila u mogućnosti, rado napravila promenu...Tokom "Zvezda Granda" kao i mnogim drugim kandidatima, strogi žiri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.