RADI SU PREDLAGALI RAZNE ESTETSKE PROMENE- Na kraju je POKLEKLA i uradila OVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADI SU PREDLAGALI RAZNE ESTETSKE PROMENE- Na kraju je POKLEKLA i uradila OVU!

Sad je prezadovoljna!

Radmila Manojlović priznala je da joj je na zube pažnju skrenula Snežana Đurišić. Kako je navela, to je bilo jedino što joj se na njoj nije dopalo, pa je čim je bila u mogućnosti, rado napravila promenu.

Tokom "Zvezda Granda" kao i mnogim drugim kandidatima, strogi žiri i Radi je našao zamerku. Predlagali su joj razne estetske korekcije, ali ona se nije dala.

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jun 28, 2019 at 10:40pm PDT

- Meni nisu momci nalazili mane nego mediji. Baš se onako komentarisalo: 'Rado, ravna si kao daska, uvećaj grudi! Sredi nos, taj kljun!' Bilo je raznoraznih zlonamernih komentara, a tako nešto mi nikad nije rekao neko ko mi je blizak ili kome je stalo do mene. Za svaku devojku na početku karijere, a posebno za mene koja sam sa sela došla u veliki grad, susresti se sa takvim naslovima je nešto što ti za trenutak zasmeta. Ipak, naišli su na pogrešnu jer kad proradi seljački inat - gotovo je. Ja sam neko ko je dokazao da je moguće napraviti karijeru i uz sve te nesavršenosti - ispričala je Manojlovićeva.

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on Sep 23, 2019 at 7:16am PDT

- Jedina stvar koju sam uradila su zubi. Na to mi je Snežana Đurišić skrenula pažnju. Ja nisam želela da sredim zube, sve dok nisam sama pogledala snimke i videla da to na TV-u rogobatno izgleda. Poželela sam da imam osmeh Anđeline Džoli. Ali to je bila moja želja. Sve drugo što su mi govorili da nije lepo, videla sam na snimcima i to mi ne smeta - zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Završetak čavrljanja Unesite poruku...
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Govorili su joj sve i svašta, ali zbog reči ove koleginice Rada Manojlović je otrčala kod zubara i kupila holivudski osmeh!

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2019

Kao i na stotine drugih kandidata, i Rada Manojlović je svojevremeno morala da istrpi strogi sud članova žirija “Zvezda Granda”. Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, žiri spomenutog muzičkog talent šou-programa bio je surov prema Radi, te su joj predlagali raznorazne estetske...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.