Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2023, 21:15

Preminuo mladić (20) iz Beograda pretučen na rođendanskoj žurki, 14 dana bio u komi

Mladić Vuk V. (20), koji je 29. januara pretučen ispred restorana na Novom Beogradu, preminuo je u nedelju od posledica teških povreda koje je zadobio u tuči. Zbog stravične tuče uhapšen je drugi mladić Predrag R. (21).
Kako se nezvanično saznaje, pretučenog mladića najpre su tukli u toaletu restorana sve dok se nije onesvestio, a potom i u bašti kafića, nakon što je došao sebi, javlja Nova.rs.
Stravična tuča dogodila se tokom proslave rođendana. Uhapšeni se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da je kobnog dana brutalno pretukao mladića, koji je zbog teških povreda pao u komu.
Prema nezvaničnim saznanjima, kobnog dana na rođendanu su bile dve grupe mladića.
– Tog dana rođendan su slavile dve drugarice, koje imaju drugačije društvo, jedni su s Miljakovca, a drugi iz Rakovice. Tokom večeri, grupa mladića sa Miljkovca počela je da se obraća društvu u kom je bio juče preminuli mladić sa ‘Šta gledaš?“, a potom je došlo i do tuče – kaže izvor.
Kako navodi dalje, ubrzo je nastala opšta tuča.
– Preminuli je bio u društvu sa još trojicom mladića. Najpre su ga u toalet ugurali i tukli sve dok se nije onesvestio. Tukli su ga stolicom, šutirali rukama i nogama. Uspeo je nekako da dođe sebi i izađe u baštu kafića i tamo su nastavili da ga tuku – dodaje izvor.
Mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu, a nakon 14 dana, koliko je proveo u komi, podlegao je povredama.
Prema nezvaničnim saznanjima, ceo incident snimile su nadzorne kamere.
– Snimak je dosta mutan, ali postoji. Na njemu se vidi kada je došlo do tuče – ističe izvor.
Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prošle nedelje je saslušan osumnjičeni zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije mladića. On je, prema nezvaničnim saznanjima, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.
Muškarac preminuo na klupi u centru Novog Sada, od smrzavanja i bede

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.