Poziv za izbor novih članova REM-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Avg.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za izbor novih članova REM-a

BEOGRAD – Odbor Skupštine Srbije za kulturu i informisanje objavio je poziv za predlaganje kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) koji se biraju na predlog Skupštine Vojvodine i udruženja izdavača elektronskih medija i udruženja novinara

U javnom pozivu, objavljenom u dnevnom listu „Politika“, navodi se da ovlašćeni predlagači treba da Odboru za kulturu i informisanje podnesu obrazloženi predlog dva kandidata za izbor člana Saveta REM >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u roku od 15 dana od dana objavljivanja poziva.

Posle toga, biće utvrđena lista kandidata koju će Odbor dostaviti poslanicima na odlučivanje.

Savet REM trenutno ima šest od ukupno devet članova.

Članovi Saveta su Goran Petrović, Slobodan Veljković, Miloš Rajković, Božidar Nikolić, Olivera Zekić i Aleksandra Janković.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.