Potresno novogodišnje pismo Olje Crnogorac: Ove godine sam se razbolela i shvatila da će svega biti samo mene više ne! (FOTO)

Izvor: Story, 08.Dec.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresno novogodišnje pismo Olje Crnogorac: Ove godine sam se razbolela i shvatila da će svega biti samo mene više ne! (FOTO)

Bivša menekenka i TV voditeljka šokirala je javnost kada je na društvenim mrežama podelila ovu delikatnu ingormaciju.

Olja Crnogorac, Foto: Instagram

Olja Crnogorac, bivša manekenka i TV voditeljka odlučila je da sa svojim fanovima podeli novogodišnje pismo Deda Mrazu i na taj način je izazvala burne rekcije.

Potresno: Bob Geldof u iskrenoj ispovesti nakon tragične smrti ćerke

Njeno pismo prenosimo u celosti:

A photo posted by olja crnogorac (@montenegrina_olja) on Dec 8, 2015 at 1:15am PST

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLJA CRNOGORAC ŠOKIRALA: Deda Mraze, želim samo zdravlje jer sam se ove godine razbolela!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2015, 01:13

Olja Crnogorac je na društvenim mrežama objavila svoje novogodišnje želje i šokirala iznošenjem delikatnih informacija...Bivša manekenka i voditeljka odlučila je da obavesti javnost da za ovu Novu godinu ne želi ništa što može da se kupi parama, da želi zdravlje za sebe i svoje bližnje...Naime,...

Nastavak na Kurir...

Ivana Španović “vesla” ka Riju i medalji! /FOTO/

Izvor: Blic, 09.Dec.2015

Pre nekoliko nedelja u razgovoru za “Blic” Ivana Španović je najavila “nebeski skok” na Olimpijskim igrama 2016. godine. Operacija Rio je već počela. Naša najbolja atletičarka vredno trenira, a rešila je da se oproba u novoj disciplini...A photo posted by Ivana Španović (@ivanaspanovic)...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.