Praznična magija u domu Bojane Rajić (FOTO)

Izvor: Story, 08.Dec.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznična magija u domu Bojane Rajić (FOTO)

Bivša manekenka spremna je da sa svojim najmilijima dočeka novogodišnje i božićne praznike

Bojana Rajić, foto: Instagram

Bojana Rajić, a od pre nekoliko meseci i Đurđević, 1. novembra ove godine donela je na svet svoje drugo dete, sina Vukašina, kog je dobila u braku sa Branislavom Đurđevićem.


Preslatko: Bojanu Rajić nakon porođaja posetio sinčić Lav i obradovao poklonom
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Srećni roditelji prvi put će sa svojim naslednikom proslaviti novogodišnje i božične praznike, a ponosna mama već se potrudila da u porodični dom unese malo praznične magije.

Bojana Rajić: Lav bi da bude zet Duleta Savića (FOTO)

Naime, lepa Bojana sa svojim mnogobrojnim fanovima na društvenim mrežama podelila je fotografiju kutka u svom stanu ukrašenog u prazničnom duhu.


Bojana Rajić: Neodoljiva fotografija malog Lava! (FOTO)

Pored nezaobilazne novogodišnje jelke i brojnih svetiljki, Bojana je prostor dekorisala i drugim prazničnim ukrasima, kao što su velika figura Deda Mraza, Sneško Belić i irvasi, pa je sigurno da će u prazničnoj čaroliji svi porodično uživati, a najviše Bojanin sin iz prvog braka, četvorogodišnji Lav.

A photo posted by Bojana Rajic Djurdjevic ♓ (@bojanarajic) on Dec 8, 2015 at 1:57am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Praznična magija u domu Bojane Rajić (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2015

Bivša manekenka spremna je da sa svojim najmilijima dočeka novogodišnje i božićne praznike...Bojana Rajić, a od prije nekoliko mjeseci i Đurđević, 1. novembra ove godine donijela je na svijet svoje drugo dijete, sina Vukašina, kog je dobila u braku sa Branislavom Đurđevićem...Srećni roditelji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.