Pljunuti mama i tata: Ovi klinci su slika i prilika slavnih roditelja! (FOTO)

Izvor: Story, 27.Maj.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljunuti mama i tata: Ovi klinci su slika i prilika slavnih roditelja! (FOTO)

Za njihovim roditeljima uzdisali su milioni, a danas njihovi mini dvojnici prete da im ukradu slavu.

Bekamovi, foto: Profimedia

Prvi na listi su, naravno, neodoljivi Bekamovi. Ova stajliš porodica privlači poglede gde god da se pojave, a osim što su jedni drugima uvek najveća podrška oni svi neodoljivo liče na svog slavnog oca, prezgodnog Dejvida. Romeo, Kruz i Bruklin od oblika lica, do stajlinga i osmeha izgledaju kao tatine >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << mini kopije, a i malena Harper sve više podseća na slavnog fudbalera.

Ćerka Riz Viterspun možda jeste podlegla najnovijem trendu, te svoje pramenove ofarbala u plavo, ali još uvek je ista majka. Od prelepih plavih očiju do srcastog oblika lica, Ava i Riz izgledaju kao bliznakinje!

Mama i ćerka kao bliznakinje! (FOTO)

Lurdes Leon je definitivno Madonina ćerka! Ona ne samo da izgleda isto kao njena majka iz mlađih dana, već korača i njenim stopama kada je o profesiji reč. Lurdes je uspešan student na Muzičkom fakultetu Univerziteta Mičigen.

Džulijen Mur ima svoju mini dvojnicu. Prelepa crvena kosa i koža boje slonovače dovoljan su dokaz da između Oskarovke i njene ćerke Liv Helen gotovo da i nema razlike.

Ćerka Sindi Kraford: Mini kopija top modela!

Tom i Kolin Henks pravi su dokaz fraze: Kakav otac takav sin. Kolin je izrastao u pravog dvojnika svog slavnog oca.

Vil Smit i njegov sin Džejden ne samo da sarađuju na velikom platnu, već su obojica miljenici lepšeg pola. Džejden je od tate pokupio najbolje atribute, a njihova sličnost izraženija je svakim danom sve više.

Slavne mama i ćerka, ali koja je koja? (FOTO)

Nema sumnje da je Skot Istvud pljunuti otac! Klint je bio pravi miljenik žena, a dvadesetdevetogodišnji Skot pokupio je očeve najbolje gene. Od pogleda do izraženih jagodica i stava pravog mačo muškarca, Skot zaista izgleda kao očev dvojnik.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.