POTPUNI OBRT NA SUDU: Jelena Karleuša mislila da će se sresti sa Vranješom ali se fudbaler nije pojavio!

Izvor: Story, 04.Sep.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNI OBRT NA SUDU: Jelena Karleuša mislila da će se sresti sa Vranješom ali se fudbaler nije pojavio!

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ danas su imali zakazano ročište, a iako je pevačica bila spremna na susret sa fudbalerom i došla u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu, sportista se ipak nije pojavio. – Ognjen Vranješ danas neće doći – potvrdili su za “Blic” fudbalerovi advokati koji su ušli u sud. Naime, ... The post POTPUNI OBRT NA SUDU: Jelena Karleuša mislila da će se sresti sa Vranješom ali se fudbaler nije pojavio! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

POKUŠALA DA SE IZVADI Advokat Ognjena Vranješa otkrio šta se desilo na suđenju sa Karleušom (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Sep.2019

Jelena Karleuša danas je imala zakazno ročište sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, koji se nije pojavio, već su ga zastupali advokati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.