Izvor: Luftika.rs, 04.Okt.2022, 16:18

Ovoga nema ni kod Nadrealista! Zbog izbora 80 meštana u Bijeljini „oslepelo“ potvrde potpisala direktoka DZ

U selu Čengić kod Bijeljine jedna zanimljivost koja bi i na Nadrealiste bacila senku. U tom selu zbog izbora čak je 80 ljudi slepih i trebaće im pomoć drugog lica kod glasanja.
Sve potvrde da su meštani tog sela “preko noći” oslepeli potpisala je direktorka bijeljinskog Doma zdravlja Danijela Đukin.
Kako saznaje RTVBN glasanje na biračkom mestu u tom selu je bilo skoro dva sata prekinuto, ali je nedavno nastavljeno.
Najzanimljivije je bilo kada su meštani tog sela >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << počeli da prepoznaju ljude, koji juče nisu bili, a danas su slepi i imaju vodiče za glasanje. Pošto se radilo o većem broju takvih slučajeva glasanje je prekinuto. Naknadnim proverama je ustanovljeno da se radi o 80 lica, kojima su potvrde izdate u skorije vreme i to od direktorke Doma zdravlja Bijeljina, piše RTVBN, a prenosi N1 Sarajevo.
Izvor: N1
Ponavljač Milorad Dodik pao prvi razred srednje škole

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.