Izvor: Luftika.rs, 03.Mar.2024, 17:05

Ovo je najbolji ženski parfem svih vremena, a njegovo zaštitno lice glumica koju Srbi obožavaju

Svaki ljubitelj kvalitetnih parfema sigurno je čuo sa prestižni sajt Fragrantica. Kao što možda i naslućujete, u pitanju je svojevsrna internet enciklopedija parfema, a nedavno su objavili i zvaničnu listu naljboljih ženskih parfema svih vremena.
Malo šta na ženi deluje zavodljivo kao opojni miris. Poznato je da parfemske note mogu da podignu naše samopouzdanje i učine da se osećamo lepše i zavodljivije. U mori mirisnih nota jedan parfem je ispred svih. On pomera granice i ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << neverovatnu moć da u trenu probudi sva čula.
Naime, sajt Fragrantica organizovao je glasanje u kojem korisnici sajta biraju najbolje ženske parfeme svih vremena, a apsolutnu pobedu odneo je Diorov parfem Hypnotic Poison.
Dior Hypnotic Poison je ženski miris koji će vas potpuno zavesti svojom misterioznom privlačnošću. Ovo je parfem za ženu koja se ne plaši da istraži svoju senzualnu stranu i koja zna kako da privuče pažnju.

Ovo je miris za posebne prilike, kada želite da ostavite nezaboravan utisak i budete zavodljivi.
Hypnotic Poison je intrigantan orijentalni miris u kojem su spojene note absoluta sambaca jasmina s absolute esencijom cveta narandže te isprepletene s intenzivnom notom tonka semenki. Privlačnost parfemu daje nota vanile.
Lansiran je 1998, kreirali su ga Annick Menardo i Christian Dussoulier. Gornje note su kokos, šljiva i kajsija; srednje note su brazilsko ružino drvo, jasmin, kim, tuberoza, ruža i đurđevak; bazne note su vanilija, badem, sandalovina i mošus.
Zanimljivo je da je zaštitno lice Dirovog Hypnotic Poison slavna američka glumica srpskog porekla Mila Jovović.
Ona je davne 1998. snimila kampanju za ovaj čudesni parfem, a fotografije su tada objavljenje u decembarskom izdanju italijanskog prestižnog magazina Vogue.

Izvor: Zadovoljna
11 najboljih novih ženskih parfema na koje muškarci odlepljuju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.