One i McCann Podgorica zajedno sa partnerima osvojili 3 nagrade na CIM Forumu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Jun.2023, 09:39

One i McCann Podgorica zajedno sa partnerima osvojili 3 nagrade na CIM Forumu

CIM Forum ugostio je najistaknutija imena iz oblasti kreativnih, medijskih, marketing i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i regiona. U jakoj konkurenciji za najkreativnije i najuspešnije projekte iz 2022. godine novogodišnja kampanja kompanije One i agencije McCann Podgorica privukla je pažnju javnosti i ostavila snažan utisak. Za uspešno plasiranje kampanje i njenu vidljivost, zadužena je medijska agencija UM Podgorica, koja je svojim umećem pružila podršku agenciji McCann >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Podgorica.

Kampanja je bila prisutna na brojnim online i offline kanalima, dostigla je izuzetnu vidljivost, a očekivani broj dodeljenih vaučera novim One korisnicima je značajno premašen. Odlični rezultati za novi brend i njegovu prvu godinu na Crnogorskom tržištu.

Baš kao što glavna heroina u našoj reklami sa mnogo strpljenja i ljubavi plete džempere svojoj porodici, tako smo i mi sa kolegama iz agencije McCann Podgorica zajednički uspjeli da sjajnim idejama ispletemo cijelu novogodišnju kampanju za našu One porodicu. Ove nagrade su ujedno i priznanje za cijeli naš tim i potvrda da smo, iako mlad brend, na pravom putu u stvaranju inovativnih i efektnih kampanja,“ istakla je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikacija u kompaniji One.

Uspelismo u nameri da se svi malo raznežimo kada ugledamo baku, koja je glavna akterka TV spota, kako plete džempere dragim ljudima i razmišlja kome da pokloni vaučer. Međutim, na kraju vidimo da su svi ti ljudi, uključujući i njenog omiljenog glumca, odabrali upravo baku da njoj poklone svoje vaučere, time pokazujući svoju zahvalnost, ljubav, a istovremeno su svojim gestom rastopili srca gledalaca. Na kraju, velika zahvalnost dugujemo One Crna Gora, koji od prvog dana nije samo klijent, već prije svega partner i prijatelj agencije. Zadovoljstvo je raditi s njihovim timom, a ove nagrade su potvrda da zajednički rad i razumijevanje donose sjajne ideje i velike rezultate”, izjavio je ovim povodom Aleksandar Raičević, Account director McCann Podgorica.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.