Odličan trik: Kako da se odmah rešite tragova od naočara na nosu (video)

Izvor: Story, 25.Maj.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan trik: Kako da se odmah rešite tragova od naočara na nosu (video)

Zbog lepog sunčanog vremena svakodnevno i veoma dugo nosimo naočare za sunce pa se neretko naprave ulegnuća u korenu nosa koja nekada mogu veoma ružno da izgledaju. Kako to da sprečimo? Niko ne voli kada mu nakon nošenja sunčanih ili dioptrijskih naočara na nosu ostanu tragovi. Ipak se nalaze na najistaknutijem delu našeg lica i ... The post Odličan trik: Kako da se odmah rešite tragova od naočara na nosu (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Super trik da se odmah rešite tragova od naočara na nosu

Izvor: B92, 26.Maj.2018, 12:52

Naočari za sunce predstavljaju jedan od najvažnijih asesoara koji nosimo gotovo svakog dana, a ono što mnoge dame užasno irtitira jeste nastanak ulegnuća u korenu nosa koji izgleda veoma ružno...Bjuti blogerka Roksete Arisa snimila je tutorijal u kome je otkrila nekoliko trikova koji će sprečiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.