Objavljen program ovogodišnjeg Eurobest-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Nov.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen program ovogodišnjeg Eurobest-a

Poznat je program ovogodišnjeg izdanja najvećeg festivala kreativnosti u Evropi koji će se od 30. novembra do 2. decembra održati u Rimu

I ove godine Eurobest dovodi renomirane kreativce, a ovogodišnji program jedan je od najoriginalnijih i najraznolikijih u istoriji festivala.

Posetioci će imati prilike da čuju debatu kojoj će se priključiti nova generacija kreativnih lidera kao sto su Bruno Bertelli (Publicis), Cheyney Robinson (Isobar), Monica Moro (McCann Španija) >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i Dave Buonaguidi (CP+B).

Impresivne podatke o predviđanju globalnih trendova predstaviće renomirana ekonomistkinja Noreena Hertz, dok će svetski poznat eksperimentalni psiholog Charles Spence otkriti kako sensory branding utiče na percepciju.

Raznolikosti programa svakako će doprineti predavanje Madonne Badger, koja je, sa ciljem da zaustavi objektivizovanje žena u oglašavanju, pokrenula kampanju #WomenNotObjects, kao i ono pisca i novinara Philipa Ellisa koji će vam otkriti pet razloga zašto je za poslovanje dobro da bude saveznik LGBT zajednice.

Ko su preostali predavači te koje sve zanimljive teme donosi Eurobest 2016. pronađite na: www.eurobest.com.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Design Talks na Beogradskom sajmu nameštaja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Nov.2016

U okviru ovogodišnjeg izdanja Beogradskog sajma nameštaja (BFF 2016 – Belgrade Furniture Fair), koji se održava od 8. do 13. novembra, po prvi put će biti organizovani razgovori sa dizajnerima i arhitektama Dizajn razgovori / Design Talks, kojima ćete imati priliku da prisustvujete u utorak, 8....

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.