Design Talks na Beogradskom sajmu nameštaja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Nov.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Design Talks na Beogradskom sajmu nameštaja

U okviru ovogodišnjeg izdanja Beogradskog sajma nameštaja (BFF 2016 – Belgrade Furniture Fair), koji se održava od 8. do 13. novembra, po prvi put će biti organizovani razgovori sa dizajnerima i arhitektama Dizajn razgovori / Design Talks, kojima ćete imati priliku da prisustvujete u utorak, 8. novembra; u petak, 11. novembra; i u subotu, 12. novembra

Design Talks je prilika da čujete razgovor između svih bitnih aktera u industriji nameštaja koji će prenositi vlastita profesionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << iskustva.

Učesnici će govoriti o projektima na kojima trenutno rade, o trenutnom stanju u industriji nameštaja, sistemima po kojima industrija funkcioniše, o trendovima i tržistu. Imaćete priliku da čujete razgovor između vlasnika velike kompanije, art direktora i ljudi čiji brend je na samom početku.

Učesnici u programu su: Dvoika (Srbija); Marko Oljača – Studio Moda (Srbija); Saša Mitrović – Twentytree (Srbija); Zoran Mojsilović (Srbija); Betonica (Srbija); Lucie Koldova (Češka Republika); Guillaume Delvigne (Francuska); Stefan Krivokapić – Skrivo Design (Republika Irska); Franco Dominici – Segis (Italija); Tomislav Knežović – Prostoria (Hrvatska); Voja Žanetić (Srbija); Filip Despot – Grupa Products (Hrvatska); Tanja Jović – Alivar / Wall&Deco’ (Italija); Miloš Jeremić – Moya (Srbija); Marko Radenković – Folkk (Srbija).

Ovo je jedinstvena prilika da se na jednom mestu susretnete sa ljudima iz raznih delova Evrope, koji imaju različite pozicije i različite poglede na struku i intenzivno učestvuju u kreiranju industrije nameštaja.

Ovaj događaj je takođe prilika da čujete razgovor između mladih snaga sa potpuno novim pogledom na dizajn i industriju. Njihove startne pozicije im obezbeđuju posebnu vrstu entuzijazma i svežine u pristupu poslu. Razgovor predstavlja nagoveštaje o dešavanjima na dizajn sceni u budućnosti. Reč je o mladim ljudima čiji talenat, ambicija i kreativnost predstavljaju neophodan element da bi se oblast u kojoj deluju razvijala.

Razgovori će se voditi u utorak, 8. novembra od 12.00-14.30h, zatim, u petak, 11. novembra od 12.00-15.00h, i u subotu, 12. novembra, od 12.00-14.00h u HALI 2C.

Razgovore moderiraju Zoran Jedrejčić (industrijski dizajner i art direktor Beogradskog sajma nameštaja) i Vesna Pejović (industrijski dizajner i edukator).

Više o Design Talks na www.designed.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.