Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2024, 15:06

Novosađani prikupili preko pola tone hrane i još 88.000 dinara za pse zbrinute sa ulice

U akciji Tima za dobrobit životinja Građanskog pokreta “Bravo” u nedelju sakupljeno je preko pola tone hrane i novca u vrednosti od 88.000 dinara za 74 psa pokojnog Ivana R. Ivanovića.
Kako navode, tokom tri sata u Zmaj Jovinoj ulici građani i građanke su neprekidno prilazili i donirali hranu, tako da je prikupljeno oko 550 kilograma različitih proizvoda.
Istovremeno, mnogi su ostavljali novčane donacije, pa je tako sakupljeno na licu mesta 47.460,00 dinara i oko 350 eura, piše 021.rs.
Ivan R. Ivanović bio je aktivista koji je svoj život posvetio borbi za dobrobit životinja, a široj javnosti postao je poznat zbog protestne šetnje od Smederevske Palanke do Beograda, nakon koje je devet dana štrajkovao glađu...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Prikupljeno više od pola tone hrane i još 88.000 dinara za pse zbrinute sa ulice

Izvor: NoviSad.com, 09.Apr.2024

U akciji koja je u nedelju organizovana na Trgu slobode sakupljeno je više od pola tone hrane i oko 88.000 dinara. Pomoć je prikupljana za 74 psa pokojnog Ivana R. Ivanovića..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.