Novi ‘Designed by People’: Radenska i Sonda pozivaju Vas da dizajnirate Radensku za zimu 2024!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Feb.2024, 14:08

Novi ‘Designed by People’: Radenska i Sonda pozivaju Vas da dizajnirate Radensku za zimu 2024!

Prijave su otvorene, a ove godine tokom marta i maja na kreativnim radionicama u Vižinadi svi zainteresovani će imati priliku da oblikuju kreativni koncept za zimsko izdanje Radenske.

Poznata po društveno odgovornom poslovanju i inovacijama, Radenska u okviru saradnje sa Sondom u sklopu programa „Designed by People” svojim korisnicima sada nudi mogućnost da aktivno učestvuju u kreiranju novog, zimskog vizuelnog identiteta ove poznate mineralne vode i tako ostave svoj potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << na posebnom izdanju koje će se naći na policama širom Hrvatske i Slovenije. Poziv za učešće u trećem izdanju ovog uspešnog programa upućen je svim entuzijastičnim učesnicima. Za isto nije potrebno specifično dizajnersko iskustvo, već otvorenost za učenje i upoznavanje kreativnih procesa, pri čemu će praktični rad u radionicama i kod kuće dati priliku učesnicima da istraže i razviju svoj kreativni potencijal.

Sarađujući sa renomiranim brendovima, Sonda u svom Kreativnom centru u Vižinadi realizuje program „Designed by People“ kako bi zajedno sa svim zainteresovanim pojedincima, ali i širom zajednicom u inspirativnoj autentičnoj sredini, stvarala tržišno relevantne proizvode, projekte i programe usmerene ka jačanju saradnje i stvaranju boljeg društva – društva ideja. Upravo su to neke od vrednosti koje deli i Radenska, koja je prepoznala potencijal ovog projekta, kao poznatog brenda koji odgovara aktuelnim promenama i trendovima usmerenim na održivost i brine o društvenom i prirodnom okruženju u kojem posluje.

Program su do sada podržali Elan i Kraš, a izazvao je odlične reakcije učesnika koji ističu da im je: program pomogao da steknu uvid u profesionalni dizajnerski proces, ali i da u okruženju podrške otkriju nove izvore kreativnosti unutar sebe i izađu iz svoje zone komfora. Kako su protekle prethodne radionice pogledajte ovde: Elan & Sonda Designed by People, Kraš & Sonda Designed by People.

Nakon procesa selekcije, radionice će se održati u grupama od šest učesnika od marta do maja 2024. godine u Vižinadi. Mogu se prijaviti sve punoletne osobe, bez obzira na pol, profesiju ili obrazovanje, a za učešće je potrebno blagovremeno popuniti onlajn prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 7. mart do 23.59 časova, a više informacija o uslovima učešća možete pronaći ovde.

Podsećamo da je Designed by People projekat kreativnog centra Sonda koji omogućava pojedincima, ali i široj javnosti da se uključe u proces stvaranja i kreacije, vodeći ih kroz kreativne i praktične procese koji rezultiraju konkretnim proizvodima i rešenjima. Verujući u visoku efikasnost kreativnosti koja postoji u svakom pojedincu, Sonda je pokrenula program pozivajući sve zainteresovane pojedince, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, da učestvuju u programu i pridruže se osmišljavanju tržišno relevantnog proizvoda.

Sonda

Sonda je međunarodno priznat i nagrađivan kreativni tim koji razume kako da kreira globalno relevantne brendove, strategije i projekte kako bi postigli pravi tržišni uspeh, dokazali snagu kreativnosti, a pre svega povezali i stvorili bolje društvo. Naša snaga je u tome da to radimo zajedno, sa tobom! Ovakav način rada je garancija logičnih i intuitivnih rešenja koja su strateški osmišljena, potpuno personalizovana, tržišno efikasna, originalna i nastoje da imaju što pozitivniji uticaj na društvo i planetu. S vama stvaramo bolje brendove i bolju budućnost. www.sonda.hr


Radenska

Radenska je prirodna gazirana mineralna voda koja izvire iz vrela Kraljevi vrelec u Sloveniji i na tržištu je od 1869. godine. Poznata je po svom specifičnom ukusu, koji je, između ostalog, rezultat kombinacije rastvorenih minerala i prirodnih mehurića ugljen-dioksida. Tokom skoro 155 godina postojanja Radenska se istakla kao društveno odgovoran brend i jedan od vodećih proizvođača mineralne vode čije je ime prepoznatljivo u Sloveniji i svetu. www.radenska.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.