Nina Seničar redovno trenira, ali OVO JE TAJNA NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA

Izvor: Story, 23.Apr.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Seničar redovno trenira, ali OVO JE TAJNA NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA

Popularna Novosađanka Nina Seničar, koja živi i radi u Los Anđelesu i pored obaveza na mnogobrojnim projektima, trudi se da svakodnevno trenira jer joj, kako kaže, trening pomaže da ostane u kondiciji i izgura dane kada ima puno posla. Koji su to najnoviji fitnes trendovi u LA-u, kako bira opremu, kako izgleda njen idealan raspored ... The post Nina Seničar redovno trenira, ali OVO JE TAJNA NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Praktični saveti Nine Seničar za dobru formu i atraktivan izgled

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2019, 15:54

Popularna Novosađanka Nina Seničar, koja živi i radi u Los Anđelesu i pored obaveza na mnogobrojnim projektima, trudi se da svakodnevno trenira jer joj, kako kaže, trening pomaže da ostane u kondiciji i izgura dane kada ima puno posla. Koji su to najnoviji fitnes trendovi u LA-u, kako bira opremu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.