Nestvarna fotografija mlade mame sa bebom: Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerke (foto)

Izvor: Story, 14.Nov.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvarna fotografija mlade mame sa bebom: Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerke (foto)

Georgina Rodrigez, devojka fudbalera Kristijana Ronalda, pre dva dana se porodila u Madridu i na svet donela ćerku Alanu Martinu. Lepa mama danas je sa svetom podelila i prvu fotografiju sa svojom mezimicom koju je okačila na Instagram. Georgina je uz emotivan post, na kome vidimo kako drži svoju princezu okružena cvećem, istakla da je dolaskom ... The post Nestvarna fotografija mlade mame sa bebom: Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerke (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako izgleda Ronaldova naslednica

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 09:45

Samo dva dana od kada se porodila Georgina Rodrigez je na Instagramu objavila sliku sa bebom. Ronaldova draga porodila se u Madridu i rodila je zdravu devojčicu kojoj su roditelji dali ime Alana Martina...Georgina koja izgleda kao da samo pozira sa mekanim zamotuljkom, istakla je da je dolaskom devojčice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.