Nakon ruske, “Led” oduševio i domaću publiku: Za samo četiri dana više od 25.000 gledalaca

Izvor: Story, 12.Mar.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon ruske, “Led” oduševio i domaću publiku: Za samo četiri dana više od 25.000 gledalaca

Film “Led” premijerno je prikazan domaćoj publici 7.marta, a već od narednog dana se našao na repertoaru svih domaćih bioskopa. Za samo četiri dana prikazivanja ovaj ruski hit oduševio je više od 25.000 gledalaca. Da film izaziva posebnu emociju i oduševljenje kod domaće publike, govori i činjenica da u salama po završetku projekcije odjekne aplauz, ... The post Nakon ruske, “Led” oduševio i domaću publiku: Za samo četiri dana više od 25.000 gledalaca appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"Led" oduševio domaću publiku, za četiri dana više od 25.000 gledalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2018

Film "Led" premijerno je prikazan domaćoj publici 7.marta, a već od narednog dana se našao na repertoaru svih domaćih bioskopa. Za samo četiri dana prikazivanja ovaj ruski hit oduševio je više od 25.000 gledalaca. ..Da film izaziva posebnu emociju i oduševljenje kod domaće publike, govori i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.