Najjači keš kredit ikada u Eurobank Direktna

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Feb.2022, 18:16

Najjači keš kredit ikada u Eurobank Direktna

BEOGRAD – Na TV stanicama upravo je objavljena najnovija vest da je Eurobank Direktna, kao jedan od lidera u oblasti kreditiranja na domaćem tržištu ponudila najjači keš kredit ikada uz neverovatnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita.

Ovi gotovinski krediti mogu pomoći u rešavanju važnih potreba klijenata, ali i prevazilaženju neočekivanih troškova u domaćinstvima, a brza i laka obrada kredita doprinose ubrzanju celokupnog procesa.

Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kontinuiranom razvoju portfolija naše Banke u skladu sa zahtevima klijenata, kreirali smo ponudu koja zadovoljava njihovu tražnju, i na taj način ostajemo stabilan oslonac na domaćoj bankarskoj sceni. Nova ponuda keš kredita Eurobank Direktne, uz veoma atraktivne uslove, uz neverovatnu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kredita, predstavlja jedan od najatraktivnijih proizvoda na domaćem tržištu.“ – izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Informacije u vezi sa ovim kreditom kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na sajtu www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

Eurobank Direktna predstavlja jednu od najsnažnijih finansijskih organizacija u zemlji sa ukupnom aktivom od 2 milijarde evra (na dan 13.12.2021). Eurobank Direktna svojim klijentima nudi širok dijapazon standardnih i inovativnih bankarskih proizvoda i usluga. Poslovna mreža Eurobank Direktne sastoji se od 126 ekspozitura i 5 centara za rad sa privredom na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama. Više informacija možete naći na adresi www.eurobank-direktna.rs.

Eurobank Grupa je dinamična bankarska organizacija aktivna u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 70.9 milijardi evra i 11,329 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj dinamičan rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata. Sa ukupnom mrežom od 623 ekspoziture u Grčkoj i inostranstvu, Grupa nudi bogat asortiman bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga za stanovništvo i poslovne klijente.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.