Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 22:46

"Na svu muku samo nam je falio ovakav nečovek, dno dna!": Sramno! Žena u Beogradu krade prilog za lečenje bolesnog dečaka, oglasila se majka

Nečuvena krađa snimljena je u više lokala širom Beograda prethodih dana. Krađa humanitarne pomoći za dečaka Nikolu Aćimovića (16), koji boluje od Dišenove mišićne atrofije. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi kako jedna žena dolazi u prodavnicu i od radnica uzima sav novac iz kutije namenjen za lečenje bolesnog tinejdžera. Potom se pojavljuje još jedan video zapis sa kamera iz drugog objekta, na kom se vidi kako dolazi sa kutijom na kojoj je zalepljena Nikolinom fotografija i uzima novac od zaposlenih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEOGRAĐANKA KRADE PARE OD BOLESNOG DETETA! Bruka i sramota u prestonici, dok se Nikola bori za život, ova žena bez trunke stida otima kutiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024

Može li se ova osoba uopšte nazvati čovekom?!..Nečuvena krađa snimljena je u više lokala širom Beograda prethodih dana - krađa humanitarne pomoći za dečaka Nikolu Aćimovića (16), koji boluje od Dišenove mišićne atrofije...Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.