Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024, 12:21

Na derbiju u Novom Sadu navijač upao na teren, obezbeđenje ga vuklo po travi (VIDEO)

Kraj utakmice između Mladosti sa Satelita i Novog Sada, koja se igrala za vikend u okviru Prve lige Srbije, obeležio je upad navijača na teren i reakcija obezbeđenja.
Tim sa Detelinare slavio je minimalnim rezultatom na gostovanju na Satelitu, što mu je značajno u borbi za opstanak u drugom rangu domaćeg fudbala.
Međutim, nakon pozdravljanja fudbala i članova stručnog štaba dva tima, kraj meča je obeležio ulazak jednog od navijača na teren, prenosi 021.rs.
Sam trenutak ulaska na teren se ne vidi, ali se vidi brutalna reakcija obezbeđenja na utakmici.
Kamera je snimila trenutak kada muškarac leži na travi, dok rukom pokušava da zaštiti glavu. U tom trenutku se čuje i negodovanje sa tribina.
Jedan...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.