Izvor: Luftika.rs, 11.Mar.2024, 19:22

Muškarac u Novom Sadu ubio ženu, pa pokušao samoubistvo skokom sa mosta

Muškarac koji je danas pokušao samoubistvo u Novom Sadu je pre toga ubio svoju suprugu na jeziv način. On joj je, kako pišu mediji, bušilicom izbušio glavu.
Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, N.T. je rekao da je ubio ženu, piše Telegraf.
Podsetimo, on je oko sebe je vezao lance i betonski blok, te je skočio sa Temerinskog mosta, ali je preživeo.
On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sat vremena.
Očevici kažu da je priznao ubistvo dok je pretio da će se baciti.
Kako navodi izvor Telegrafa, u naselju Klisa, u Ulici Živojina Ćuluma, policija je pronašla telo žene u kući.
Na licu mesta su i njegove ćerke, kao i njegova sestra, a sve tri su u stanju šoka.
Motiv za sada nije poznat.
Policija i Hitna pomoć su na terenu.
Užas u BiH: Bodibilder ubio ženu i dete i sve prenosio na Instagramu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE KUĆE STRAVE U njoj nađeno telo žene koju je muškarac ubio bušilicom, pa se okovao lancima i pokušao da se ubije skokom sa novosadskog mosta (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Nikola T. je skočio sa Temerinskog mosta, a pre toga se vezao lancima. Do mosta se dovezao crvenim golfom, a onda zaustavio vozilo i preskočio ogradu. Dok je skakao rekao je policajcima i okupljenima da je ubio ženu.

Nastavak na Blic...

BUŠILICOM ŽENI IZBUŠIO GLAVU?! Novosađanin pre skoka sa mosta SVE PRIZNAO?! Isplivali novi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

Dok je skakao sa mosta, policiji je rekao da je ubio ženu...Kako se saznaje, muškarac koji je danas pokušao samoubistvo je ubio i svoju suprugu na jeziv način. On joj je bušilicom izbušio glavu...Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, muškarac je rekao da je ubio ženu...Podsetimo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UBIO JE KAO U NAJGORIM HOROR FILMOVIMA! Monstrum iz Novog Sada prvo ženu onesvestio udarcem, pa joj bušilicom IZBUŠIO glavu - KRV se slivala niz zidove

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:27

Stravičan masakr dogodio se u Novom Sadu kada je muškarac bušilicom usmrtio svoju suprugu a potom pokušao sebi da oduzme život..Muškarac je sinoć na svirep način ubio svoju suprugu u porodičnoj kući u naselju Klis u Novom Sadu, a onda pokušao da oduzme sebi život...On je lancima za noge vezao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.