JOŠ JEDNO MONSTRUOZNO UBISTVO BUŠILICOM: Stavila mu štipaljku na nos, a krpu u usta, pa pokušala da se UBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:58

JOŠ JEDNO MONSTRUOZNO UBISTVO BUŠILICOM: Stavila mu štipaljku na nos, a krpu u usta, pa pokušala da se UBIJE

Puštena je da se brani sa slobode, a ni dan danas nije poznato gde je otišla posle izlaska iz zatvora

Ubistvo koje podseća na jučerašnje u Novom Sadu, gde je muškarac (55) bušilicom presudio supruzi (53) u porodičnoj kući, odigralo se 28. januara 2013. u Beogradu.

Državljanka Obale Slonovače (tada 30) na isti način je tada u stanu na Banovom brdu usmrtila supruga (39), pilota u Ujedinjenim nacijama. 

Ona je na početku suđenja pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Višim sudom više od sat vremena pričala šta je prethodilo stravičnom zločinu.

Rekla je da nije više mogla da izdrži njegove laži, uvrede i maltretiranje, pa je zgrabila bušilicu i presudila čoveku s kojim je bila u braku pet godina.

- Muž me je tretirao kao idiota i potpuno me je zanemarivao. Lagao me je jednom da ga je kidnapovala neka žena u Južnom Sudanu i da zbog toga nije mogao da dođe kuci tri meseca. Nisam htela da ga ubijem, samo da mu pripretim! - izjavila je žena u svoju odbranu.

Štipaljka na nosu

Kako je dodala, sve je krenulo nizbrdo kad im se rodio drugi sin:

- Počeo je i da me bije. Govorio mi je da sam mu odvratna i da ga više ne privlačim. Godinu dana nismo zajedno spavali, iako sam ga preklinjala. Sve ređe je dolazio kući i sve teže sam s njim uspevala da ostvarim bilo kakav kontakt. To veče sam pokušala razgovorom da rešim naš problem, ali on je rekao da ga 'baš briga' i nastavio da gleda TV.

Potpuno obeshrabrena njegovim stavom, navela je, popila je dve velike čaše vina, koje su joj dale snagu da mu uzvrati uvredama. On ju je zatim uhvatio za kosu, oborio na krevet i jastukom pokušao da je uguši.

- Uspela sam da pobegnem u drugu sobu i tamo spazila bušilicu... Uzela sam je iz očaja i krenula ka njemu, želeži da ga udarim po ruci. On je u međuvremenu legao i nisam ni bila svesna da sam ga tada pogodila u glavu. Pokušala sam da ga spasem, ali je bilo kasno. Dokrajčila sam flašu vina i popila prve tablete koje su mi se našle pri ruci. Htela sam da se ubijem. Otišla sam još u dečju sobu da ih vidim poslednji put i tamo sam se onesvestila - ispričala je optužena, jecajući.

Zastupnik tužilaštva ju je upitao zašto je muškarac pronađen sa štipaljkom na nosu i krpom u ustima, ali je to pitanje ju je toliko potreslo da je ona doživela pravi nervni slom u sudnici!

Doživela nervni slom

Bacila je pre toga kratak pogled na album sa slikama njegovog tela, pala na kolena i potpuno se izbezumila od napada histerije i plača.  

Osuđena je pravosnažno u oktobru 2014. na 11 godina zatvora, međutim, puštena je na uslovnu slobodu ranije i od  juna 2022. je slobodna žena. Nije poznato gde trenutno živi, kao ni sudbina njene dece koju su preuzeli rođaci dok je ona bila u zatvoru.

Izvor:Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.