UBIO JE KAO U NAJGORIM HOROR FILMOVIMA! Monstrum iz Novog Sada prvo ženu onesvestio udarcem, pa joj bušilicom IZBUŠIO glavu - KRV se slivala niz zidove

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:27

UBIO JE KAO U NAJGORIM HOROR FILMOVIMA! Monstrum iz Novog Sada prvo ženu onesvestio udarcem, pa joj bušilicom IZBUŠIO glavu - KRV se slivala niz zidove

Stravičan masakr dogodio se u Novom Sadu kada je muškarac bušilicom usmrtio svoju suprugu a potom pokušao sebi da oduzme život

Muškarac je sinoć na svirep način ubio svoju suprugu u porodičnoj kući u naselju Klis u Novom Sadu, a onda pokušao da oduzme sebi život.

On je lancima za noge vezao betonski blok i skočio u reku sa Temerinskog mosta, međutim, izvučen je živ, sa promzlinama i ukazana mu je pomoć. Nažalost, nesrećnoj ženi nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spasa.

Kako se nezvanično saznaje, on je najpre suprugu onesvestio udarcem, a onda joj električnom bušilicom izbušio glavu i usmrtio je na monstruozan način. 

Ubio ju je kao u najgorim horor filmovima, na svirep način. Zidovi kuće su postali crveni od krvi koja je prskala po njemu i svuda okolo, sve se slivalo, a nju je ostavio unakaženu u lokvi krvi i uputio se ka mostu kako bi sebi oduzeo život.

Nakon što je ubio nesrećnu ženu, pozvao je jednu od svojih ćerki, i saopštio joj užasne vesti.

- Ubio sam je - rekao je i prekinuo vezu.

Devojka je iz grada jurila ka kući, unezvereno je vozila i za dlaku izbegla udes, a kada je stigla kući zatekla je stravičan prizor. Njeni urlici su se prolomili ulicom.

Ona i njena sestra su kod tetke, rođene sestre njihove majke, dok je sestra ubice kukala ispred kuće na sav glas.

- Po devojke je juče došla majkina sestra i odvezla ih kod sebe. One imaju 27 i 25 godina. Urlilali su svi ispred kuće zbog užasa. Došla je i Nikolina sestra i ona je takođe bila u šoku i plakala je na sav glas ispred kuće - ispričao je danas za Republiku prvi komšija.

Izvor: Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.