Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2023, 09:41

Mrežama kruži fotografija dečaka-ubice sa Vračara, pozira nasmejan dok prstima imitira „pištolje“

Fotografija na kojoj je dečak ubica Kosta Kecmanović pojavila se na društvenim mrežama.
Kako se može videti, na njoj je dečak nasmejan, a ono što posebno privlači pažnju je gestikulacija kojoj on prstima imitira „pištolje“, prenosi Blic.
Dečak je upao u školu i ubio osmoro đaka i čuvara škole, a ranio šestoro. Potom je izašao u dvorište i sam pozvao policiju. Tu je i uhapšen, a utvrđeno je da je imao dva pištolja koja je uzeo od oca.
Načelnik beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << policije Veselin Milić kaže za RTS da je dečak koji je izvršio zločin u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u prvoj izjavi, kada je pozvao policiju, rekao da je „psihopata koji treba da se smiri“.
– Dete koje je izvršilo zločin je kada je pozvao policiju rekao da je pucao na lica u školi i da je on, u toj izjavi koja je zabeležena i snimljena, psihopata koji treba da se smiri.
To je izjavio kada je pozvao dežurnog radnika Komandno-operativnog centra, u izjavi prvoj na njegov telefonski poziv za prijavljivanje događaja.
Izjavio je da je po izvršenju toga koliko ga je uhvatio strah panika i čudno disanje bilo ispravno da pozove policiju i taj događaj prijavi – kazao je Milić.
Sin beogradskog pisca školski je drug dečaka koji je pucao: „Trpeo je vršnjačko nasilje“

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.