Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2022, 15:37

Morbidan prizor u Beogradu, dečak mami golubove hlebom pa ih podavi i raskomada (FOTO)

Dečko na Karaburmi muči golubove, ubija ih i komada, navodi se u postu objavljenom na Instagram nalogu “Serbia live – Beograd”.
– Mlađi nepoznat dečko na Karaburmi blizu GSP garaže namamio hlebom golubove u zgradu i onda ih tu ubio i raskomadao, komsinica ga je videla dok ih je hranio, desilo se danas oko 14h – piše u objavi i dodaje se:
– U 13 časova je muškarac oko 15 godina hranio golubove ispred zgrade i namamio ih da uđu u našu zgradu a zatim ih je sve podavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i otkinuo im glave, sve je krvavo, prizor je jeziv…
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)


Bila je policija, kažu da nije jedini slučaj, zapravo da mu nije prvi put; obratite pažnju, mladić je bolestan i tako i izgleda, ukoliko vidite da hrani golubove oterajte ga jer će ih poubijati sve.
Izvor: Blic
Krvavi sport sve popularniji u Srbiji, divlje životinje muče iz zabave

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.