Mikser Festival predavanje: Dizajn kada svi dizajniraju – Ezio Manzini

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Jun.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser Festival predavanje: Dizajn kada svi dizajniraju – Ezio Manzini

Beograd – Danas u 19 časova, zakazano je uživo javljanje preko video linka italijanskog dizajn stratega Ecija Mancinija, koji će govoriti na temu „Dizajn kada svi dizajniraju“

Ezio Manzini je italijanski dizajn strateg, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za održivi dizajn, autor brojnih knjiga, profesor industrijskog dizajna u Milanu i osnivač DESIS-a (Design for Social Innovation towards Sustainability).

Njegov rad u proteklih 30 godina u oblasti održivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i socijalne inovacije se svela četiri ključne reči: malo, lokalne, otvoreno i povezano. Ezio Manzini je možda vodeći svetski stručnjak održivog dizajna, sa fokusom na izgradnju koja obuhvata i ekološki i socijalni kvalitet.

Predavanje počinje u 19 časova, Dizajn Hab (Travnička 3), otvoreno je za sve posetioce!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Mikser Festival predavanje: Sve što ste želeli da znate o dizajnu – KONSTANTIN GRČIĆ

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Jun.2015

Renomirani industrijski dizajner, Konstantin Grčić, održaće za vreme Mikser Festivala 2015 otvoreno predavanje „Sve što ste želeli da znate o dizajnu“, u petak, 5. juna u 18h, u Dizajn Hali (Travnička 3)..Predavanje će moderirati Jan Boelen, belgijski kustos i kritičar savremene umetnosti..Moderator:..Jan...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.