Marvel studio započeo snimanje drugog dela Čuvara galaksije

Izvor: Story, 22.Feb.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marvel studio započeo snimanje drugog dela Čuvara galaksije

Snimanje je počelo u Atlanti, a film će se pojaviti 5. maja 2017. u bioskopima. Marvel studio je započeo snimanje drugog dela Čuvara galaksije u Pajnvud studiju u Atlanti.

Foto: Promo

Scenario i režiju potpisuje Džejms Gan, koji je radio i na prvom delu. U filmu će se vratiti originalni Čuvari, uključujući Krisa Prata u ulozi Pitera Kvila, Zoi Saldanu u ulozi Gamore, Dejva Bautistu kao Draksa, Bredlija Kupera koji pozajmljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << glas Roketu i Vina Dizela koji pozajmljuje glas Grutu.

Nove članove ekipe čine Pom Klementif, Elizabet Debicki, Kris Salivan i Kurt Rasel. 

Uz muziku potpuno novog Savršenog miksa broj dva, drugi deo Čuvara galaksije nastavlja avanture ovog tima koji pokušava da razreši misteriju pravih roditelja Pitera Kvila.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.