Marvel snima nastavak filma Čuvari galaksije

Izvor: Akter, 22.Feb.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marvel" snima nastavak filma "Čuvari galaksije"

Studio "Marvel" započeo je snimanje drugog dela filma "Čuvari galakasije", saopštio je danas srpski sidtributer "Taramaunt"

Snimanje je počelo u "Pajnvud" studiju, u Atlanti, a film će se pojaviti 5. maja sledeće godine u bioskopima.

Scenario i režiju potpisuje Džejms Gan, koji je radio i na prvom delu.

U filmu će se vratiti originalni Čuvari, uključujući Krisa Prata u ulozi Pitera Kvila, Zoi Saldanu u ulozi Gamore, Dejva Bautistu kao Draksa, Bredlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Kupera koji pozajmljuje glas Roketu i Vina Dizela koji pozajmljuje glas Grutu.

Nove članove ekipe čine Pom Klementif, Elizabet Debicki, Kris Salivan i Kurt Rasel.

Uz muziku novog "Savršenog miksa" broj dva, drugi deo "Čuvara galaksije" nastavlja avanture ovog tima koji pokušava da razreši misteriju pravih roditelja Pitera Kvila.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Započeto snimanje nastavka filma "Čuvari galaksije"

Izvor: B92, 22.Feb.2016

Studio "Marvel" započeo je snimanje drugog dela filma "Čuvari galakasije", saopštio je danas srpski sidtributer "Taramaunt"...Snimanje je počelo u "Pajnvud" studiju, u Atlanti, a film će se pojaviti 5. maja sledeće godine u bioskopima...Scenario i režiju potpisuje Džejms Gan, koji je radio i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.