Marija Šerifović otpevala pesmu Jelene Karleuše i ostavila je u čudu!

Izvor: Story, 10.Nov.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović otpevala pesmu Jelene Karleuše i ostavila je u čudu!

Marija i Jelena dobre su prijateljice, ali i koleginice koje zajedno imaju priliku da ocenjuju takmičare u muzičkom šouu Zvezde Granda.

Marija Šerifović, jelena Karleuša, foto: Instagram

Zbog toga što su obe temperamentne i bez dlake na jeziku, takmičari se najviše plaše njihovih kritika, jer se komentari ovih dveju pevačica prepričavaju nedeljama.

U jednoj od specijalnih emsija Granda, Jelena je otpevala nekoliko pesama >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svojih kolega i time za sva vremena dokazala da ona zna da peva.

Uživo bez muzike: Ovako zaista peva Jelena Karleuša!

Sada je Marija Šerifović odlučila da otpeva jednu Jeleninu pesmu, a tokom celog nastupa, Karleuša ju je gledala sa divljenjem.

Marija Šerifović ponovo eksperimentiše sa imidžom: Kako se vama više dopada?

Poslušajte:


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.